Promotie-artikelen

Promotie-artikelen

Het is en blijft belangrijk om uw bedrijf goed te promoten. Dit kan op verschillende manieren en met allerlei materialen. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden zodat u een juiste keuze maakt en daardoor een blijvende indruk achterlaat bij uw klant.

Waar kunt u hierbij zoal aan denken?

Brochures/Magazines

Met een brochure of magazine kunt u uw bedrijf op een specifieke manier onder de aandacht brengen. Er is keuze uit verschillende formaten en materialen. Liggend of staand? Mat of glanzend? Welke afwerking heeft uw voorkeur? Denk hierbij aan gelijmd, geniet, wire-o of misschien is oognieten voor u ideaal.

Flyers/Folders

Een flyer en folder is ideaal om uw klanten snel en effectief te bereiken. Het kan op elk formaat en er zijn vele vouwwijzen mogelijk. De bedrukking kan enkel- of dubbelzijdig full color. Glans- of matlaminaat? Of een luxere uitstraling met Spot UV-lak. Het gebruik van extra kleuren en andere soorten lak zorgen ervoor dat uw flyer en folder een echte blikvanger wordt.

Denk bij uw promotie-artikelen ook aan:

Posters, tassen, uitnodigingen, kalenders, stoepborden, cadeaubonnen, keycords, pennen, pvc-pasjes, USB sticks en ballonnen.